Jogi Nyilatkozat 

Frissítve: 2024. április 19.

Korlátozott Felelősség Nyilatkozat

A www.tiedaszules.hu weboldalon található információk és a www.tiedaszules.hu weboldalon vásárolható tanfolyamok, a tanfolyamokhoz tartozó jegyszetek és egyéb kiegészítők tájékoztatási és oktatási célból készültek. A www.tiedaszules.hu weboldalon megvásárolható tanfolyamok nem tekinthetők orvosi, pszichológiai vagy egészségügyi tanácsadásnak semmilyen formában, és nem garantálom, hogy a benne foglalt információk hibátlanok vagy hiánytalanok. Nem nyújtok orvosi, egészségügyi, táplálkozási szolgáltatást betegség, mentális vagy orvosi állapot diagnosztizálására, kezelésére, megelőzésére vagy gyógyítására. Bár a www.tiedaszules.hu weboldalon található ingyenes oktatási anyagok és az itt vásárolható tanfolyamok kapcsán igyekszem a legjobb tudásom szerint a lehető legpontosabb általános információkat átadni, az itt közölt információk nem helyettesítik az orvossal folytatott konzultációt, ezért nem hagyatkozz kizárólag a tanfolyamon tanultakra vagy a weboldalon közzétett információra.

Bármilyen orvosi vagy egészségügyi döntés előtt kérj tanácsot képzett egészségügyi szakembertől (orvos, bába, szülésznő, dietetikus, pszichológus stb), aki a Te egyedi állapotod, tüneteid és helyzeted alapján segít a Neked legmegfelelőbb döntés meghozatalában és szükség esetén orvosi kezelést ajánlj. Bármilyen egészségügyi kérdéssel vagy tünettel feltétlenül keresd fel a háziorvosodat, a szülész-nőgyógyász szakorvost vagy a várandósgondozásodat végző egészségügyi szakembert. Nem vállalok felelősséget semmilyen sérülésért vagy egészségügyi következményért, ami az orvossal vagy más felelős egészségügyi szakemberrel folytatott konzultáció vagy vizsgálat elmulasztásából, kezelés megtagadásából adódik! Nem vállalok felelősséget semmiféle veszteségért, sérülésért, egészségügyi következményért, anyagi vagy erkölcsi kárért, ami a www.tiedaszules.hu weboldalon közzétett információ vagy az itt vásárolható tanfolyam alapján hozott döntéseidből adódik!

 

Szerzői Jogi Nyilatkozat

A www.tiedaszules.hu mint weboldal szerzői jogi műnek minősül, tilos a www.tiedaszules.hu weboldalon megjelenő tartalmak vagy azok bármely részletének letöltése (többszörözése), újra nyilvánossághoz történő közvetítése, más módon való felhasználása, elektronikus tárolása, feldolgozása és értékesítése a Szolgáltató írásos hozzájárulása nélkül. A www.tiedaszules.hu weboldalról és annak adatbázisából bármilyen anyagot átvenni írásos hozzájárulás esetén is csak az adott weboldalra való hivatkozással lehet. A Szolgáltató fenntartja minden jogát szolgáltatásának valamennyi elemére, és domain-neveire. Tilos a www.tiedaszules.hu weboldal tartalmának, illetve egyes részeinek adaptációja vagy visszafejtése; a felhasználói azonosítók és jelszavak tisztességtelen módon történő létesítése; bármely olyan alkalmazás használata, amellyel a www.tiedaszules.hu weboldalon vagy azok bármely része módosítható vagy indexelhető. A www.tiedaszules.hu név szerzői jogi védelmet élvez, felhasználása a hivatkozás kivételével kizárólag a Szolgáltató írásos hozzájárulásával lehetséges. A Felhasználó tudomásul veszi, hogy a felhasználási engedély nélküli felhasználás esetén Szolgáltatót kötbér illeti meg. A kötbér összege képenként bruttó 40.000 Ft, illetve szavanként bruttó 5.000 Ft. Felhasználó tudomásul veszi, hogy ezen kötbérkikötés nem túlzó, és ennek tudatában böngészi az oldalt. A szerzői jogi jogsértés esetén Szolgáltató közjegyzői ténytanúsítást alkalmaz, melynek összegét szintén a jogsértő felhasználóra hárítja.