29.900 Ft

Egy fiók már létezik az e-mail címét. Ez te vagy?

Jelentkezz be

TIÉD A SZÜLÉS!

online szülésfelkészítő tanfolyam letölthető mellékletekkel

 

Készülj fel a kisbabád születésére az otthonod kényelméből, hiteles forrásból!

Azért, 

  • hogy fekészülten és magabiztosan vágj neki a szülésnek
  • hogy a szüléseddel kapcsolatos döntéseidet valóban informáltan és tudatosan hozd meg
  • hogy működő technikákkal a szülés intenzív érzetét kezelni tudd majd a kisbabád érkezésekor
  • hogy a kórházi szokások és rutin eljárások útvesztőjében hatékonyan tudd képviselni a saját érdekeidet
  • hogy felkészüléssel és okos döntésekkel a lehető legtöbb esélyt add magatoknak, hogy a szülésed a Te értékeid szerint történjen

  

A tanfolyamhoz 30 nap teljes pénzvisszafizetési garancia tartozik!

Kezd el a tanfolyamot még ma! Ha mégsem tetszik vagy úgy gondolod, hogy ez nem Neked való -  küljd egy e-mailt és már utalom is vissza a vételárat! Kérdés nélkül, harag  nélkül!

FONTOS!

Fizetni nemcsak hitelkártyával, de bármilyen érvényes bankkártyával tudsz! A lakcímedre a számla kiállítása miatt van szükségem!

A "Tiéd a szülés!" tanfolyamről mondták:

A tanfolyam elvégzésével olyan tudásra (és ezáltal magabiztosságra) tettem szert, amellyel sokkal bátrabban vágok neki életem egyik legnagyobb 'kalandjának', kisfiam megszülésének.

Szonja

Nagyon hasznos volt a tanfolyam, nagyon sok újdonságot is tanultam. A tanfolyam elvégzése után sokkal jobban tudom, hogy mi az amit szeretnék a szülés során és mit nem.

Livi

A felkészítő nagyban hozzájárult ahhoz, hogy természetes úton sikerült világra hoznom kislányom. Bár sokáig vajúdtam, de annak nagy részét az otthon nyugalmában töltöttem, mert a szülésfekészítőn megtanultuk, hogy mikor érdemes kórházba indulni, mik a szülés szakaszai. Ha nem veszek részt a felkészítőn biztosan korábban -jóval korábban- bementem volna, ami miatt számos felesleges beavatkozásnak tettem volna ki magunkat. A felkészítő tanfolyammal a szülés tényleg az enyém lehetett...

Blanka