39.900 Ft

Egy fiók már létezik az e-mail címét. Ez te vagy?

Jelentkezz be

Tiéd a szülés! Platina Csomag

1.rész (Szülés) + 2. rész (Gyermekágy és szoptatás)

Online tanfolyam letölthető mellékletekkel és AJÁNDÉKOKKAL:

  • AJÁNDÉK 1: Félelemoldó workshop
  • AJÁNDÉK 2: Szülj könnyebben! 
  • AJÁNDÉK 3: Személyes konzultáció 

Készülj fel a kisbabád születésére, a szoptatásra és a gyermekágyas időszakra az otthonod kényelméből, hiteles forrásból!

Azért,

  • hogy fekészülten és magabiztosan vágj neki a szülésnek!
  • hogy a szüléseddel kapcsolatos döntéseidet valóban informáltan és tudatosan hozd meg!
  • hogy működő technikákkal a szülés intenzív érzetét kezelni tudd majd a kisbabád érkezésekor!
  • hogy a kórházi szokások és rutin eljárások útvesztőjében hatékonyan tudd képviselni a saját érdekeidet!
  • hogy felkészüléssel és okos döntésekkel a lehető legtöbb esélyt add magatoknak, hogy a szülésed a Te értékeid szerint történjen!
  • hogy a legnagyobb esélyt add magatoknak, hogy a szoptatás boldog és sikeres legyen!

A Tiéd a szülés! tanfolyamokhoz 30 nap teljes pénzvisszafizetési garancia tartozik!

Szóval nézd meg nyugodtan, kezd el a tanfolyamot, és ha mégsem tetszik vagy úgy gondolod, hogy ez nem Neked való - csak küljd egy e-mailt és már utalom is vissza a vételárat! Kérdés nélkül, harag  nélkül!

FONTOS!

Fizetni nemcsak hitelkártyával, de bármilyen érvényes kártyával tudsz! A címedre a számla kiállítása miatt van szükségem!

A "Tiéd a szülés!" online tanfolyamről mondták:

Sok mindenről olvastam már előtte ezzel a témával kapcsolatban az interneten, de sehol nem találtam ilyen jól összegezve.

Livi

A szoptatási útmutatóid alapján sikeresen tudtam táplálni Marcit, nem elveszve a kórházi mentalitásban, hozzáállásban. Ha lesz majd kistesó, akkor is veled szeretnék felkészülni a szülésre, VBAC-re. Köszönöm a felkészítőt, nélküled nem telt volna nyugodtan a várandósságom második fele...

Eszter

A felkészítő nagyban hozzájárult ahhoz, hogy természetes úton sikerült világra hoznom kislányom. Bár sokáig vajúdtam, de annak nagy részét az otthon nyugalmában töltöttem, mert a szülésfekészítőn megtanultuk, hogy mikor érdemes kórházba indulni, mik a szülés szakaszai. Ha nem veszek részt a felkészítőn biztosan korábban -jóval korábban- bementem volna, ami miatt számos felesleges beavatkozásnak tettem volna ki magunkat. A felkészítő tanfolyammal a szülés tényleg az enyém lehetett...

Blanka